Speculaas Marsepein taart (vgn Gingerbread)

Sinterklaas, marsepein, speculaas taart, vegan, gingerbread
Lekker Sint zoet!  Puur en eerlijk zonder schuldgevoel genieten van December lekkernijen met mijn Speculaas-marsepein taart recept.
Snel klaar, zonder bakken.

Een bekend Sinterklaas liedje zegt ‘wie zoet is krijgt lekkers’ en zeg nu zelf zijn we niet allemaal zoet. Voor je het weet eindig je, terwijl  je hard je best hebt gedaan om de suiker uit je boodschappenkar te houden, bij de kassa toch met het onweerstaanbare suiker van de Sint op de band. Daar gaan je goede voornemens, zo met de zak van Sinterklaas mee naar Spanje.

Sinterklaas, marsepein, speculaas taart, vegan, gingerbreadMaar het weerstaan kan makkelijk zijn. Hoe? Als je weet dat dit taartje thuis op je staat te wachten. Gevulde speculaas marsepein taart.
De cruncy speculaas bodem, met het zachte marsepein en de amandel-kruimel korst zijn een hemelse combinatie van al het goede van de Sint.

En al je er geen genoeg van kunt krijgen. Probeer dan ook eens mijn recept voor kruidige pepernootjes.

Tip: Niet raw, maar wel vegan & lekker:
Rooster de boekweit 5 minuten in een hete pan met 1 eetlepel kokosolie. Zo wordt de nootachtige smaak van de boekweit nog meer aangezet en krijg je een fijne crunchy nootachtige smaak.

Sinterklaas, marsepein, speculaas taart, vegan, gingerbreadSinterklaas, marsepein, speculaas taart, vegan, gingerbread